Due date bulan June 2024

Due 17/6 ada yang dah bersalin tak? Hihi

17 Balas

saya perut asyik mengeras je, tanda nak bersalin takde lagi . ade ke tips nk cepat bersalin

4mo ago

xjalan wak, senaman semua buat dh . bersama pun dh. tapi nurse bagitau baby masuk laluan dh. tnggu baby tubik je

Saya 18/6 pon masih steady lagi baby taknak kluar syok duduk dlm perut😁

due sama..belum ada tanda lagi..baby nak keluar time raya jugak kot

4mo ago

Baby pilih raya haji ke hehehe🤣

Dah selamat bersalin 29/5 hari tu . Alhamdulillah

Due 6/6 pn msih tkde tanda ni 😭😭😭

due 18/6 masih belim bersalin😁

4mo ago

sama laa due.. kalau tak beranak awai kena serah diri 17hb, 18hb induce sebab gdm DC dok pujuk baby jom la kuaq sebelum kena induce 😅 semua dh rasa tp tada tanda ja lagi

8/6 blum ad tnda2 lg sis