Due saya 12.05 tak ada tanda apa apa darah atau air ketumban pecah. #firstmom

10 Balas

due kita sama. Tp hrini selepas bersama mlm td, senggugut jam 4 pagi dan 6 pagi ada keluar darah dgn lendir. 7 pagi keluar mucus plug. Sekarang sakit sengugut dh kurang. Yaya tunggu tanda2 seterusnya, kalau dh sakit teruk dan pecah ketuban baru ke hosp

1y ago

darah dan lendir msih keluar. Perut sakit tapi tak kuat. yaya followup je smpai sakit kuat. sbb sakit sikit2 ni biasanya jln belum bukak besar.

due saya 10/5 harini.. tapi x bby masih taknak keluar lagi.. tpi dah ada contraction , smlm da g PAC , jln bru bukak 1cm, so doc suruh balik dlu. Dah dpat borang untuk serah diri 16/5 nnti ni 🥲 doakan saya mudah bersalin sbelum kena serah diri hm

1y ago

Aamiin aamíin ya mujib 🤲

saya due semalam 8/5 . tp baby tak keluar lagi doktor dah scan smlm dia bg tarikh 14/5 untuk refer ke hospital .. semoga dipermudahkan urusan kita semua

Sama due. Belum ada tanda2 juga. Malam td sakit kt ari2 smpai nk jln pun susah. Tp pg ni da xde sakit. Cepat la baby keluar 🤲🏻

1y ago

Sy dah start cuti pas raya aritu 😂. Harini sy dah warded sis. Xleh overdue. Sbb gdm. Semoga dipermudahkan urusan sis dan kita semua 🥰🥰

sama dgn sya..11hb nim kena jmpe doc tuk buat last scan baby..tpi lom pasti kena serah diri atau x.

1y ago

esok saya pun kena check up susulan dengan Dr. semoga dipermudahkan segalanya untuk kitaa yaaa🤌🏻🥰

Due kita sama sis. Baby seronok betul dlm perut tak nak keluar 🥲

due sama tapi 6/5 turun air. 7/5 selamat lahirkan seorang puteri🥰

rasa terik kulit perut bahagian atas pusat. Adakah normal?🥲

Mudahan semua baik tanpa mudarat

Sama due. Pun belum ada tanda2 🥲

1y ago

dekar kk sis, doc ada bgtau apa2 x. mcm sya dia nk buat last scan..