Due saya 12.05 tak ada tanda apa apa darah atau air ketumban pecah. #firstmom

10 Balas

due kita sama. Tp hrini selepas bersama mlm td, senggugut jam 4 pagi dan 6 pagi ada keluar darah dgn lendir. 7 pagi keluar mucus plug. Sekarang sakit sengugut dh kurang. Yaya tunggu tanda2 seterusnya, kalau dh sakit teruk dan pecah ketuban baru ke hosp

1y ago

darah dan lendir msih keluar. Perut sakit tapi tak kuat. yaya followup je smpai sakit kuat. sbb sakit sikit2 ni biasanya jln belum bukak besar.