Doakan yg baik baik.

Due 10/2 . Tapi takde tanda tanda bersalin lagi. Harini dah kene warded sebab baby berat 3 kilo lebih.. Dalam masa 48 jam kalau takde tanda tanda bersalin jugak kene induce... Kita first mom. Takuttt. Doakan semoga dipermudahkan urusan. Aminn.

5 Balas

Inshaallah aamiin aamiin semoga di permudahkan urusan kita semua yang bakal melahirkan.Saya due 28/02 now dah 37 week 3 day.Menghitung hari jer ni😇😇😇😊😊😊

3mo ago

Sekarang dalam wad dah sis.Takde tanda tanda juga,tapi perut kerap mengeras dlm berapa hari ni,direct pac cek bukaan baru 2 cm