bekerja seperti biasa atau kena rest

dr suspect saya missed miscarriage. harini saya rasa macam saya nak start turun darah slow slow sebab tadi pun keputihan berubah warna sikit ke coklat muda dan macam lendir. perut pun rasa sakit cramp, sakit pinggang dan tulang belakang. saya kena bedrest atau boleh bekerja macam biasa sekarang? banyak juga kerja nak kena settle 🥲

1 Balas

Sy unpaid leave saja. Buatnya masa tgh kerja, tiba2 kantung turun dgn heavy bleeding + cramp teruk, tak ke haru kt tmpt kerja nanti. Nk ke hospital satu hal, nk tgu suami satu hal lg.

2y ago

Klu kerja sendiri, minta bantuan suami utk kerja2 yg perlu pgerakan yg bnyk. Mcm delivery or apa2 yg berkaitan. Sbb nk kata tak bgerak lngsg pun tak boleh juga