Ragam Ibu

Dr pregnant 1 bln smpai skrng dah 5 bln. Teringin sngt2 nk mkn durian. Smpai nangis2. Sbb sblm pregnant pun mmg dah hantu durian. Tp hari ni mkn seulas.. Trus dah xsuka durian. Bau n rasa dia tu menusuk smpai ke dlm tekak. Smpai ke sudah mual n pening. ? Sekarang tgk durian pun dah xde hati?

11 Balas

Hahaha sama la kita..time preggy craving gile ngn durian..bila dh dpt mkn seulas.trus xmo dh..siap soh suami hbiskan mkn kt luar rumah sbb rse nk muntah .hahaha

5y ago

Hahaa ada geng. Yg dulunya boleh melompat keriangan dgn bau durian. Skrng boleh meroyan dgn bau tu😂