Upt line positif sebelum period

#DPO8 , test upt pagi tadi nampak line lebih jelas. Guna 2 upt brand berbeza.. 1 nampak 1 samar.. Last period 4/9, anggaran period 3 hari lagi.. positive ke? #ingintahu

Upt line positif sebelum period
11 Balas

kalau buah dada rsa sakit2 dan perut rsa cramp insya allah preggy, mcm sy bru2 ni ade simptom sakit buah dada dan cramp mcm nk period sptutnya period 25/9 tp dlm 21 hb sy cek upt trus naik 2 line trg,xpasti jgk msa tu sy cek guna opk pn naik 2 line trg,pn xpasti lg kesudahan nya sy bli blue digital trus cek naik pregnant,alhamdulillah