Upt line positif sebelum period

#DPO8 , test upt pagi tadi nampak line lebih jelas. Guna 2 upt brand berbeza.. 1 nampak 1 samar.. Last period 4/9, anggaran period 3 hari lagi.. positive ke? #ingintahu

Upt line positif sebelum period
11 Balas

π‘‘π‘Ÿπ‘¦ π‘”π‘’π‘›π‘Ž 𝑒𝑝𝑑 𝑑𝑖𝑝 𝑛 𝑑𝑒𝑙𝑙, π‘˜π‘Žπ‘™π‘Žπ‘’ π‘‘π‘œπ‘’π‘π‘™π‘’ 𝑙𝑖𝑛𝑒..π‘π‘œπ‘›π‘“π‘–π‘Ÿπ‘š π‘π‘œπ‘ π‘–π‘‘π‘–π‘“ π‘π‘Ÿπ‘’π‘”π‘›π‘Žπ‘›π‘‘...𝑠𝑦 𝑝𝑒𝑛 𝑑𝑒𝑠𝑑 π‘ π‘’π‘π‘’π‘™π‘’π‘š π‘π‘’π‘Ÿπ‘–π‘œπ‘‘..π‘ π‘’π‘šπ‘–π‘›π‘”π‘”π‘’ π‘ π‘’π‘π‘’π‘™π‘’π‘š 𝑑𝑒𝑒 π‘π‘’π‘Ÿπ‘–π‘œπ‘‘ π‘‘π‘Žπ‘π‘– 𝑠𝑏𝑏 π‘Žπ‘‘π‘Ž π‘ π‘–π‘šπ‘π‘‘π‘œπ‘š..π‘šπ‘’π‘šπ‘Žπ‘›π‘” π‘₯ π‘ π‘Žπ‘›π‘”π‘˜π‘Ž π‘Ÿπ‘’π‘§π‘’π‘˜π‘– 𝑠𝑦... π‘ π‘’π‘šπ‘œπ‘”π‘Ž π‘Žπ‘‘π‘Ž π‘Ÿπ‘’π‘§π‘’π‘˜π‘–..

2mo ago

hai sis.. sis pregnant mmg xde alahan la? x rasa apa" ?