sy nk tnya ni valid x??? Sbb sy test lps tu naik negatif sy tnggal ...and sy nk ambik balik naik

Double.kalau negatif naik ke double??confius#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

sy nk tnya ni valid x??? Sbb sy test lps tu naik negatif sy tnggal ...and sy nk ambik balik naik
1 Balas

xpasti la sis. tapi sepatutnya kalau sis pregnant semakin terang line tu dari hari ke hari. cuba test lagi seminggu kemudian kalau terang dari yg ni InsyaAllah sis pregnant. semoga dipermudahkan sis. ☺️

3y ago

tq sis...sy check 28/8 5.20pm npk trg skit sy last priod 16/7