baby boy or baby girl

doktor cakap ni boy tapi betul ke ni boy nak kepastian dari ibu2 lain 😁

baby boy or baby girl
24 Balas

Boy sis. 👶🏻 baby xsegan2 kangkang.. 🤣🤣 klo kepit tu susah nk pastikan. First scan baby sye kepit, doc 50-50 suruh repeat scan nanti. Sbb nmpak mcm ada bebird, tp boleh jd uri dia. Second scan baby kangkang terus nmpak terjojol 😂😂

Kalau girl dia ada 3belahan apa yg dctr fhm kan sy . Kalau boy pulak mcm buah limau 2kmbr tu .. Serius best jugak stndy gander baby ni masa scann ..

Ye sis boy mcm sy punya scan masa 38w .. Lps tu scan lagi tuk kpastian 36w baru2 ni now 37w4d sis .. Due date 1hb10 doakan saya ye

boy sis. gtu lh doc tunjuk masa scan dgn sy🤭 jelas² lagi. haha

yg ni gurl or boy ye?? sy ada 4girl..harap dapt boy

3y ago

Mcm girl sbb xde terjojol keluar.. tp cbe scan lg nanti.. klo baby kepit mmg nmpak mcm girl, klo baby kangkang jelas jantina. Mse sye scan awal baby kepit, doc ckp girl, bila berpusing nmpak mcm ada terkeluar mcm bebird. Jd doktor pon xboleh confirmkn lg jantina. Tp second scan dia kangkang jelas sgt nmpak pistol dia. Next scan baby xde kepit2 mmg nmpak jelas

Asalam nak tanya mcam mna korang tahu dia baby boy?

boy..sama mcm baby saya scan gitu jgk terpacaknya🤭

3y ago

saya scan aritu 15w1d..saja2 scan sbb rindu😂 pastu Dr tu pusing2 nampak la bebird nya.

Nmpk mcm boy ni, sis dh brp weeks dpt scan gender ?

3y ago

saya 23 week dah scan

Boy... Mcm Nmpk pistol dia tu😂😂😂

😅 tak pandai lalu nengok gambo gitu..