Scan baby pada 12/3 pada kandungan usia 8 minggu 5 hari

Doctor mengesahkan kandungan saya keguguran. Kerana terjadi pendarahan. Ini kandungan yang pertama kali dan yang amat dinantikan selama 3 tahun perkawinan. Tanpa di duga ia hanya bertahan selama 8 minggu saja. 😢😢 Tuhan hanya pinjam ea sekejap saja didalam Rahim. Semoga ia dijaga dan disisi bapa yang disurga. Bila melihat gumpalan darah yang keluar .. hati luluh sedih tak terkata. Semoga diberi rezeki lagi pada waktu akan datang. Saya doakan semoga kandungan ibu2 semua dalam keadaan yang sehat Dan selamat hingga lahir kelak anak yang sehat dan beriman. Mohon ibu2 doakan Saya akan diberi rezeki lagi pada waktu akan datang dengan kandungan yang sehat dan selamat. 🙏

1 Balas

Semoga sis kuat dan tetap semangat ye , Jangan lupa namanya anak walaupun ia belum membesar . Saya doakan akan Allah beri sis rezeki anak .