5minggu Masih Tak Nampak

Doc scan perut cakap Masih Tak Nampak apa-apa. Tapi saya buat urine test kat rumah tunjuk 2line positive. Ada tak mummy yang sama macam saya? Doc suruh scan 2-3wk lagi

16 Balas

Takpaa masih awal lg tu. Sy mggu ke 6 scan, baru nampak kantung. Doc pesan suruh dtg lg nanti. Alhamdulillah mggu 8, dah boleh dgr bunyi jantung dia. Apa2 pon take care ya.

Haha sama mcm sy, masa tu 8w scan, doc kata nmpak kantung je, hati risau yela anak first..lpastu sy bnyakan membaca, bnyakkn cari info, rupanya normal sbb awal lagi..

Tengok pada jenis scan & doktor yang scan. Sy 5 weeks memang nampak kantung dah, even sy retroverted uterus. Tapi itulah scan dekat pakar swasta terus.

Masih awal. Saya masa 5 minggu bt tvs pun tak nampak. Lepas 2 minggu, scan atas nampak kantung je, scan bawah baru nampak siap dengan heartbeat

Masih awal tu utk scan perot masa 5w tp klau buat vaginal scan 5w tu boleh nmpk jelas dah awk

sy pn sma... 8mggu tu scan nmpk xnmpk je... tp dktr suh bkak bku pink sbb rault psitiv

Masih awal lagi sis..mcm sy jgk dlu nak first xthu ape Kan..pastu doc sruh repeat scan

Awal lagi tu.. Kalau 8w ke atas cuna repeat scan tu. In shaa Allah nampak

Sama mcm sy..tp doc ckp time tu awal lg.. repeat scan masa 10w da nmpk

Masih awal lg sis.. scan 2 minggu lg insyaAllah nampak suda tu..