6 minggu nmpk kantung sje...

Doc bg tempoh 2 minggu ..kalo xtrun drh sndiri kne buang...ad kantung shje..ke mmg 6 minggu baby xnmpk lg...ad spe2 mcm ni x..tp sy plan nk scan swasta plk..kantung sje yg jelas nmpk besar ..

10 Balas

Tadi saya pi kk, depa cakap pun nampak kantung shje tapi depa rujuk langsung pi hospital, Usg transvaginal, Masya Allah, Alhamdulillah nampak baby and heartbeat masih kecik sangat kot, memang kna tunggu lagi 2 minggu, coba puan minta rujuk kt hospital