serah diri

doc bagi tarikh 4/12 untuk serah diri...kalau dalam masa dua minggu ni tak rasa sakit nak bersalin lg doc kata kena induce paksa bersalin sebab takut anak besar sangat...doakan urusan saya dipermudahkan kawan2

4 Balas

Saya pun kene serah diri, sepatutnye 12/10. Tp saya bersalin 26/9. Sbb tak nak induce. Alhamdulillah saya bersalin normal tak sampai stgh jam dlm labor room, tanpa epidural or ubat2 lain.. saya amalkn byk berjalan, minum air masak byk2, exercise (cth squat). Try hypnobirthing. And try induce natural.. byk sgt membantu.

4y ago

owhh yeke boleh cuba ni..tq untuk info😊😊😊