hamil luar nikah

doakn sya kuat utk baby dlm kandungan sya.. kat tmpt kerja smua tgk sya lain mcm.. tnya pasal perut sya yg semakin mmbesar.. klau sya cari kerja lain blm tentu ada yg nak ambik sya berkerja so sya terpaksa hadap org nak ckp apa ?.. kadang2 sya salahkn anak dlm perut sya walaupun sya tau itu bkn salah dia ?

22 Balas

sy doakan awk kuat.. utk dosa yg lalu tu awk kene bertaubat.. berazam akn dtg x buat lgi.. yg penting skrg awk dgn baby.. kene kuatkan semangat.. ini ujian dr Allah buat awk.sy doakan awk sabar mengharungi ujian..dan kekal tabah.. bila baby comel awk dh lahir ibu mesti lgi kuat ye!!