menanti my baby kluar

Doakan sye..trnanti2 bila my baby nk kluar..nervous rsenye

menanti my baby kluar
19 Balas

Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin nanti & sihat walafiat keduanya. Aaamiinnnnnnnnnnnn. 💙💗💖💕

Semoga dipermudahkan. Saya dah 37w 4d. Ramai tegur perut dah ke bawah sangat. Nervous

Sy dah 38w 4d. Moga beranak before due, tlg doakan sy ye mummy sekalian.

Excited kan bila dah dekat2 ni😘 tp pd masa sama nerves pon ada😅

Semoga Allah permudahkan segala Nya untuk Mommy2 semua.. Aamiin..

Smoga bjalan lancar dipermudahkan urusan bersalin nnt ye..amin

Sy hari ni dah 38m.. Due 2mgu lg.. Smoga dipermudahkan sis

Insyallah semoga permudahkan segala urusan d dunia 🤗🤗

sama lh...sy dh 38w 1d...baby syok lg dk dlm...

Sy dh 39w 2d pn blm kluar..sy due jumaat ni