bersalin

Doakan saya...dh dua kali check laluan baru 2cm..kalau x esk kna induce..hm

24 Balas

Semoga cepat bukaan jalan., semoga dpermudahkan segala urusan dan swmoga baby dn ibu 22 sihat..amin...😘

Semoga sis selamat melahirkan baby..perbanyakkan selawat keatas Nabi ﷺ dan istighfar..sis kuat💪🏽

Semoga dipermudahkan sis.. Sy dah selamat bersalin jumaat 21/2.. Induce jugak sis.. 😅

Moga dpermudahkn... Sakit induce lain mcm sgt... Sy bru lps 15 arini.. Huhu

Semoga dipermudahkan sis, saya bersalin dedua anak kena induce 😅

semoga dipermudahkan urusan ibu bersalin nnt.smoga ibu n bby sht...

Mg slmt melahirkn dan d mudahkan segalanya..Allahuma aamiin

semoga dipermudahkan segalanya... selamat ibu n baby

semoga sis diprmudahkan urusan bersalin . amiiinn

Semoga dipermudahkan dan selamat semuanya...