39 weeks 3 hari

Semalam kena admit sbb dah ada bukaan 2CM, harini doc lain check baru 1 CM. Hm doakan saya semoga dipermudahkan bersalin tanpa kena induce. Ada tips tak nak bukaan cepat? Saya dh exercise sama je bukaan still tak naik. #firstmom #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

saya pun susah nk ada bukaan , 3cm je spjg 12jam kat labour room.. last2 e-czer .. maybe sbb anak first dan ketinggian kurang . tp kita sbgai ibu redha je janji anak selamat dilahirkan tk kira lah normal or czer..

1y ago

doc ada offer induce ke kat awak? Takpalah asalkan baby and mommy selamat 🥰