Doakan saya selamat bersalin ye ibu2. Due date 13/12/2020 tapii doc suruh serah diri 29/11/2020. Tapi saya GDM on MTF. Katanya bsp tak ok lagi awal bersalin. Apa2 pun saya redhaa je. Doakan saya ye ibu2. Saya pon doakan juga utk ibu2 di luar sana yang sedang mengira hari nak bersalin ❤

28 Balas

Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye sis. Semoga selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻😊 Lebih kurang macam saya juga sis jarak hari bersalin awal dengan actual due date. Tapi saya bukan sebab gdm, sebab air ketuban pecah. Due date saya 15/10/2019, tapi bersalin on 30/9/2019.

3y ago

Takpe. Janji anak sihat dan selamat kan ❤

sama dgn saya serah diri sbb gdm . on ubat n insulated . 21/11 ni serah diri sepatut due date 7/12 dokter awal kn 2 minggu ... ape pon semoga urusan ibu ibu yg tunggu hari kelahiran ank di permudah kann .

3y ago

Semoga kite dipermudhkn ❤

Sye due 5/12.. stakat Hari ni... doctor suruh ikut due je dlu.. tp harap2 keluar awal la jgk.. dh xsbar nk tngk baby.. semoga dipermudahkn urusan sis n baby

3y ago

inshaAllah doa sama2 ❤

semoga dipermudahkan sis... sy aritu pon induce... alhamdulillah skrg tgh berpantang 35days... hehehe... dah nk merdeka dah... 😬

saya due date 26/11..tapi kena serah diri 18/11..harap2 dipermudahkan segalanya untuk semua ibu2 yg menanti..amin

semoga dipermudahkn urusan bersalin awk. sy dulu anak first pn ada gdm n kena serah diri 2 mggu awal dr tarikh due date..

3y ago

Mintak2 dipermudhkan amin amin inshaAllah. Betul. Ap yg terjdi just go on. terimakasih share ❤

due saya 14/12 tapi 19/11 ni kena serah diri . baby kecik , doakan semoga baby saya sihat selalu 😊

3y ago

Ohhh.. ape2 pn.. semoga kita2 semua dipermudahkn urusan...

Due date sme ngan sy..13/12...semoga dpermudahkan sgala urusan..first baby..😊😊

3y ago

wahh. hehe. inshaAllah. semoga ibu2 dalam dunia ni diberikn kemudhn semasa bersalin ❤

wahhh 13/12 tarikh lahir saya 🤣 doakan saya yea due date 19/11 ni 🤭❤️

3y ago

Amin2 ❤ semoga kita sama2 dipermudhkan. tklama dh tu

saya due 22/11, tapi baby keluar 2/11..doa banyak2 sis..moga Allah mudahkan..

3y ago

Inshaa Allah..sis pun kuat jgak..utk baby..btw tq sis..🥰🥰🥰