39 minggu

Doakan saya dipermudahkan urusan bersalin. Esok dah kena serah diri . Due 24/11. Sakit ada sikit.

7 Balas

Tarikh kita sama.. sy pun kena serah diri klu bby belum nk klua.. smlm scan bby berat 4kg 😅 tanda dah klua smlm .. tp sakit contraction xde.. doakan sy juga

semoga dipermudahkan urusan bersalin sis 🤲.. sy dah 39w5d tpi blum ad tanda² semoga dipermudahkan urusan kita semuaa aamiin aamiin

sy due 26/11... tp bby nak keluar 35w..26/10 dh keluar... selamat berjuang buat semua ibu2 yg mghanpiri tarikh due ..

semoga awak di permudahkn urusan sya pun 25hb nie serah diri semoga sma2 kita di permudahkn urusan eyaa aminnn

semoga permudahkan bersalin sis aminn pas ni tlog doa kan sy pula 27/11 ni serah diri sy dh 39week 3hari

1y ago

sbb DR scan kta baby berat 3.6kg tkut besar sgt risau susah kita bersalin pula nnti

Aamiin ya rabbal alamin. Moga dipermudah bersalin

Semoga selamat bersalin sis