Scan 7w4d hanya kantung je...masih belum ada janin lg...

Doakan saya diberi zuriat yang sihat dan sempurna..amin

Scan 7w4d hanya kantung je...masih belum ada janin lg...
18 Balas

Sy pon sama..ikut buat buku pink 8w..doc scan bru 5w..21hb bru ni g hspitak sbb bleeding sket..doc bg trikh 9/6 ni g jumpa pakar skli dgn scan.. Pagi ni x brhnti plk drh, tp xdela smpai basah lencun pad..perut pon dh start sakit dkt ari2, bwh blkng pon sama..adakah ni tanda sy dh gugur😥ni kndungn kedua sy..drh ketul pon ada keluar tp sikit je.

Nk nmpk cntik scan msa 10-12 week sis...nmpk janin dh gerak2 cumil jek...🤭 Sya msa scan 6 week nmpk kantung jek, orgnye xdk lgi...leps tu scan balik 11 week lbih bru nmpk janin, kcik comel siap tgn kaki dy gerak2, heartbeat pon dh ad...

Badan masing2. Ada org cpt ada lmbt. Sy 7 weeks dah nmpk kantung and heartbeat baby. Jgn isau, insyaAllah awk dtg blk dah ada heartbeat baby.

4y ago

betul, saya 6w1d pun dah nampak si kecil

Normal sis. Macam saya dulu scan 8weeks tak nampak just nampak kantung sahaja. Then doktor repeat scan 11weeks baru nampak ada baby.

sya pun macam ni . kantung jak . doktor suruh repeat 3 minggu lagi . kasi genap 10w . doktor ckp normal sbb bby masih kecil

Doktor buat scan perut @ ultrasound? Sape at sini prnh buat scan ultrasound sewaktu usia kehamilan 7 weeks?

normal utk awl kehamilan.nnt akan makin bsr. dont worry mommy, just relax & calm down. jgn bt keje berat.

Sama la saya dah 8 week tapi scan ada kantung je...doktor suruh repeat scan lagi 14 hari

Normal sis.. Repeat scan 2minggu lagi, insyAllah nampak la si comel dalam tu

Sy pn mcm tu msa scn 7w..pstu 12 w scn klinik ksihatan dh nmpk bby...