sy nk shere tips naik kn HB !

Dlu masa awal kandgn hb sy selalu bawah 11. Since ade yg shere dgn sy cara nak naikkan hb n maintain hb bagi cantikk 11 dan keatas dan sy pon amalkan. Hb sy terus naik smpai skrg . So korang boleh juga makan jambu batu, atau minum air jambu batu asam boi, dannnnn korang try makan kacang kuda rebus. Doktor pakar kelas natenatal bgtau sy , ecawan kacang kuda tu kandungan nutrisi dia lg tinggi dia kita makan daging merahhh . So pg ibu2 yg x boleh makan dging boleh mkn kacang kuda or minum air jambu batu asam boi untuk cantikkan HB.

3 Balas

Jambu salu sy mkn..tp xmboh naik jgk hb..anyway thx sis sharing

Tq for the tips ❤️

👌🏼👌🏼👌🏼