RASA DOWN SANGAT RASA NAK MATI

disbbkan alahan yg teruk ni, saya tak boleh buat apa2 penat lesu, muntah2 angin dlm badan byk. saya stresss tak happy langsung. down sgt tolonglaaa saya nak buat apa lagi ni 😔😔😭

9 Balas

Sy pun penat dan lesu. Kalau dulu bangun pagi mesti masak n bawak bekal utk diri sendiri dan husb pergi kerja. Balik kerja terus masak utk dinner. Tapi skrg penat, lesu, perut bloated, tak larat semua ada. Sy akan mual dari pagi sampai tengah hari & malam everyday. Kadang susah nak tidur. Pergi jalan2 dekat mall pun, balik rumah penat sangat. Kerja rumah dan masak semua husb buat skrg. Cuma nasihat sy, walau macam mana pun, kita kena think positive n kuat demi baby. Kalau kita tak kuat, anak dalam kandungan kita pun tak kuat ♥️