Disahkan pregnant tapi takut nak scan

Disahkan pregnant tapi takut nak scan ,takut tak jumpa kantung sebab banyak orang sekliling cerita pengalaman pregnant,ada yang gugur tanpa sedar, ada yang ektopik..kusut sangat otak pikir😞

2 Balas

Skarang kandungan dah brape minggu? kLau dah 6 minggu pergi scan dlu utk cek kantung dalam rahim atau luar, tu penting tau! tapi jgn sedih kalau x nampak lagi janin n heartbeat. biasa heartbeat 8weeks. tapi saye 7weeks dh nampak janin & heartbeat. fikir positive je ☺️ selagi xde bleeding insyaAllah kandungan selamat.

2y ago

6 week da awakk..doakan saya yer

fikir elok2 je sis. kalau asyik fikir mcmtu, dah JD doa. insyaALLAH baby baik2 ja

2y ago

Oke awak doakan saya yer❤️