supplement or milk for pregnancy

did u take supplement during ur pregnancy ? what type of supplement & brand? its important to consume milk during pregnancy? i cant drink milk ☹

7 Balas

saya amek shaklee.. vit c vit b complex folic acid.. Susu penting.. klu tak bolehminum susu kene makan calcium.. sbb ibu mngndung kene ckup calcium.. klu tak tu yg ada pecah gigi dan mcm2 lagi.. sbb bila mngndung zat yg kita makan akan trbhagi 2.. so kene makan lebih sikit.. bru mommy nd baby sihat 😘