Oh Anak ?

Dia datang bila ibunya dah give up nak berTTC. Dia datang bagi sign, dia ada. Tapi ibu tak faham. Sebab ibu selalu tertipu dengan perasaan. ? Ibu jumpa doktor nak mintak pain killer, sekali doktor nak scan dulu. Eh? Anak ibu. dah 4 minggu. Ibu tak sedar pun. Kemain ayah tak bagi ibu gerak banyak. Ntah macam mana 1 hari tu ibu rasa sihat, ibu kehulu kehilir jalan. Malam tu spotting. Awak baru 6 Minggu,. Ibu menangis bagai nak rak. Ibu risau, ibu rasa bersalah. Jumpa doktor, doktor scan awk. Eh, awak sihat je. Pandai yaa usik ibu. Semalam, awak 9 minggu. Ibu tengah berehat, rasa lain sangat. Check, darah! Kaki ibu sejuk. Ibu takut. Ibu call ayah, gi kecemasan. 2 jam tunggu baru dapat scan. Eh? Doktor cakap awak sihat je. Elok je jantung tu berdegup. ? Sayangg, kuatnya awak usik ibu. Ni doktor suruh ibu rehat, sambil-sambil pantau kalau ade bleeding lagi. alhamdulillah tak ada bleeding dah. Oh anak, ibu & ayah sayangkan kamu. semoga Allah sentiasa menjagamu.

Oh Anak ?
16 Balas

ya ampun suspen baca cerita ni.. alhamdulillah.. banyakkan doa ye sis..

5y ago

insyaAllah. terima kasih yaa.