anak syurga...

Dh sebulan lebih umur anak syurga kuu... Mcm baru semalam je kamu ada dalam rahim ibu... ?? terima kasih adk sebab hadir dalam rahim ibu selama 9bulan...

10 Balas

Sya pun sama.. Bersalin 22/10. 23/10 selamat kebumi anak sya.. 😭 Rindu nya.. Sya dpt pegang kaki dye pipi dye je.. Tp suami alhamdulillah dia mandikan bby kafankan bby..

5y ago

Normaziatul, lepas berslin bru detect ke puan bby ade jnkitan kuman tu?

Nasib saya sama dengan sis, bersalin 22/10 aritu tp baby saya meninggal 27/10. Masih lg terbayang2 senyum & ketawa dia. 😞😞😞

5y ago

InsyAlllah ...terima kasih sis

Takziah sis😭moga redha dengan ketentuannya..saya pun pernah merasa pemergian ank syurga saya...semoga kita sama2 tabah..

5y ago

Insyaallahhh aminn

Salam takziah dr sy...sy pernah rase...ankmu akan tggu di pintu syurga...alfatihah utk ank awk..

5y ago

Terima kasih... InsyaAllahhh... Aminnn

Semoga Allah beri kekuatan pada kak.. In sha Allah.. Akak kuat💪

5y ago

InsyaAllahh.. Terima kasih

Semoga sis tabah Dan diberikn yg tbaik di masa akn dtg.. 😢

5y ago

InsyaAllahh... Aminn

Takziah. Anak syurga dah menanti ibunya disana 🌹

5y ago

Baby meninggal sebab kena jangkitan kuman kat paru2

Takziah sis.. Semoga diberi kekuatan..

5y ago

Terima kasih... InsyaAllahhh aminnn

Allahu. Anak syurga. Moga sis kuat!

5y ago

Insyaallahhh... Aminnn

Semoga sis sabar dan kuat😌💪