Anak Syurga (27/11/2023)

Selamat Jalan Ankku (Aleena), ank syurga ibu. Maaf kan ibu yea nak, ibu xdpt melahirkan mu kedunia ini. Bermainlah disyurga sayang. Terima kasih utk 4 bulan bersama2 dgn ibu mengharungi sgala dugaan. Terima kasih juga bantu ibu melahirkan mu tanpa sedikit luka pn. Hanya luka kesedihan ibu, ibu perlu masa nak meredhai semua ini. Al-Fatihah utk anak syurga ibu.. Aleena. #AnakSyurga #AnakKeduaIbu #Aleena

4 Balas

salam takziah buat sis. semoga ada rezeki lagi lepas ni buat sis lagi

Al fatihah salam takziah buat keluarga

sabar ye ibu, ikhlash kan dia pegi🥹

boleh tanya ker, knapa tiba2...