nervous

Dh nk due..doakn sye..kdg2 smpai trbwk dlm Mimpi

nervous
56 Balas

Saya ank prtama dah brsalin dah... 38m2h.. Pecah air ktuban kul4pg.. Kul5pg prgi hospital.. Kul8.30 msuk ubat.. Kul10.48pg dah brsalin baby girl berat 3kg.. Skrg 36m2h.. Sudah brdebar dan takut..

samalah saya.. setiap pagi lepas trbangun dri mmpi msti pegang perut rupanye belum..saya tinggal 4 hari tpi tanda2 belum ade lagi .. cuma jalan dh bukak 1 cm.. hrap saya dipermudahkan..

Tanda2 mcm tu ja.. Sakit area pinggang bgian pelviks dn suka buang air kecil.. Kata orng tua see smntra menjalani pembukaan.. Semoga sja laa di beri kelancaran yea sis😇

Kita due lebib kurang la puan. Sy pun dah nk due. Nak tidur mlm pun kdg2 ssh nak lelap sbb dok teringat🙈 Moga Allah permudahkan urusan puan & doakan utk sy juga ye.

4y ago

Sy 5.3 tak sabar nk tunggu bby keluar

😂😂 kan kadang bila tersedar dari tido cepat2 sentuh perut. Semoga urusan sis & ibu2 yg lain termasuk sy dipermudahkan urusan bersalin nanti. Aaamiinnnnn.

Saya doakan semoga dipermudahkan urusan awak nak bersalin dan moga selamat semuanya. Allahumma Aamiin 💕

saya 8/3.. takut, nebes mcm2 rasa ade.. 😅semoga dipermudahkan urusan bersalin buat kita semua😘

Saya pun dah risau,, pdhal 26 mac due date nye.. Tp perut kerap mngeras skrg,, smga dipermudahkan semuanya ya

Sy 6/3 .. belom ad tande cume sakit contraction sesikit je .. tp masih bole than .. doakan syg jgk ye

Sy due 27 feb ni. Dah 3 malam mimpi beranak😆 minta doakan sy juga ya.. smoga awk pun dipermudahkan