nervous

Dh nk due..doakn sye..kdg2 smpai trbwk dlm Mimpi

nervous
56 Balas

Semoga Allah permudahkan segala Nya.. Aamiin.. Jgn stress.. Bnyakkan doa n zikir.. Insyaallah

inshaAllah moga dipermudahkan urusan..semoga baik2 saja.sihat ibu anak.Aminn...

Semoga dipermudahkn sis n ibu2 yg lain.. doa bbyk.. InshaAllah mudah bersalinnya nnt 😊

smga dipermudahkan . sy 9/3 nnti . tnda blom ada lgi . sma sma doa spya smua bjln lncar

5y ago

Sy pun 9/3. Belum ada tanda2 pun tp baby kerap sgt mengeras

semoga dipermudahkan.. nk tny la aps ni tarikh bersalin yg dibg tu tpat ke

Due date kita dekat sehari lh..hehe.. Smoga d permudahkan..😅😅😅

Sy suami y kelang kabut mimpi bini nak bersalin hahaha baru 30 week

Semoga dipermudahkan semuanya...n selamat ibu dan anak..aamiin

Semoga dipermudahkan dn diberi kesihatan yg baik buat keduanya

Insya allah dipermudahkan bersalin. Mommy & baby selamat, amin