31w /3rd Trimester

Dh masuk 7 bulan ni, perut makin mmbesar, bila kwn, sedara, mmber tanya ank perempuan ke? Perut nmpk bulat je. Tp bonda ckp ank lelaki, last scan doc nmpk pistol die.. Pnh x mommies alami mcm bonda?.. Buat hati bonda gundah gulana je.. ?

5 Balas

Ms keje dlu semua kt opis kata pmpuan. Doktor pn scan pmpuan. Gundah gulana jugak la. Tp naluri kuat kata laki. So abaikan org yg ckp2 jd ahli nujum tu. Haha. Sekali kuar misi tnjuk pistol dia. Alhamdulillah kuat naluri ibu. Saba ye sis. Kalau scan nmpk pistol jd btul la pistol tu hihi

5y ago

Kan naluri ibu tu kuat.. Naluri sy pun kata baby boy.. Biarlah perut bulat ke lonjong ke.. 😬