berasa risau

dh masuk 15 minggu 4hari tapi sya xrasa mual kh pening ke sya berasa biasa2 saja macam xhamil ada kh yg mcm ni .?

64 Balas

Alhamdulillah mommy...normal jer

Mungkin sis mmg takda alahan

beruntung laa xde muall.

Saya baru tahu pregnant dan mmg xde mual ke apa ke.. mula lah rasa risau .tapi makcik saya ckp mmg ada yang tak ada alahan..alhamdulillah ada geng.. saya pon mula-mula risau..semoga baby kita sihat je ye sis

Sama laa

Untungnya sis 😭

Beruntungnya 😍

Are sis.. Sya pun mcm tu.. Nie yg k tiga...tk prnh rsa mual..pning.. Mcm biasa jer...

time sy hamil anak pertama , sy xde alahan apa pun .cuma hb rendah je. ni hamil anak kedua , bru tahu mcm mana prasaan org yg alahan teruk ni . sy xblh mkn , klo mkn muntah . sampai nk mkn pun takot . sy xblh masak . xblh bau goreng2 tumis2.. bau jiran masak pun da muntah2.. nasib baik suami sy tentera. so die la bantu sy buat keje rumah . skang da 3 bulan , muntah2 da xde . alahan bau da xde . cuma xley wat keje byk xley penat . nnt pitam n semput ..

5y ago

kan... nasib suami jenis faham...

Normal