siapa ada rasa mcm saya rasa ni time mengandung..skrg br 33week 5day ..saya selalu rasa satu bdn ni lemah,pening²,rasa mual² dan berpeluh walau pun pki kipas..ada tak ibu²?? sini mcm tu..ada kh itu baik² sja?saya tgh mengandung ank ke dua..

slmt pgi ibu²?‍???..ibu2 di sni pernah alami rasa yg sya rasa ni kah?semenjak umur perut saya masuk 8 bln ni..saya selalu rasa pening², rasa mual²,lemah satu badan dan berpeluh walau pun pki kps..ada kh itu ok2 sja ibu².sya tgh mengandung ank ke dua..sbb tu sya tnya ibu² d sni...sbb sya mengadung ank pertama dulu.sya ok² sja x ada bnyk mslh.. #33weeks5day

1 Balas

Normal.. Sy dlu smpai kena alas kain basah sbb tlalu pns.. Psg air cooler ke aircond ttp pns.. Stiap pregnancy alah xsama