Saya chemical pregnancy ke?

Dh happy rasanya bila double line even samar2 je mungkin sebab masih baru kan.Tapi tahun ni betul tak ada rezeki.Harini saya keguguran😭Ini kedua kali dh macam ni.Ttc 4tahun😭Perlu pergi hosp cuci ke?

Saya chemical pregnancy ke?
2 Balas

sis better buat scan dulu utk confirm gugur ke tak. macam my case when first pregnant sakit sangat and doc kata my rahim tak kuat. so dia bagi ubat kuatkan rahim then ok. you try consul doc cepat2

9mo ago

ok sis.sis pernah mcm sy kh sis? sy kluar drah ketul2 sis,tu yg risau😔

scan dulu sis, sya pun kluar drah ketul2 mcm period n mcm dging pun ada smpai 3 bulan, tpi dokter bgi ubat kuatkn rahim, alhamdulillah baby ok..prgi jumpa dkter dulu utk scan

9mo ago

tq sis☺️