Fade Double line?

Hi mommies, nmpak mcm double line x?.. mcm samar2.. April hritu complete miscarriage.. hrp ada rezeki kali ni.. nmpak fade line rsa happy sgt tp xtipu perasaan trauma tu masih ada.. #firstbaby #1stimemom #pregnancy

Fade Double line?
2 Balas

Mungkin line masih samar2 sbb kandungan hCG masih kurang. Cuba awak repeat test balik dlam 3>5 hari lagi 😬 Saya dulu buat 1st UPT test lepas 5 hari lewat period. Mungkin masa tu kandungan hCG dah tinggi dlam urin, so line mmg dah terang. Then saya tunggu lagi 2>3 hari mcm tue, then guna CLEAR BLUE digital pregnancy test pulak untuk double confirmation.

sama macam saya,,saya test pun naik double line macam ni tapi masih samar2 lagi..semoga ada rezeki sis,, try test bape hari lagi