Badan naik gatal2

Dh dekat 2 mgu badan sy naik gatal2, seluruh badan..pregnancy yg sblm2 nie xpernah pon jd mcm nie..even dh letak ubat sapu dari klinik kesihatan pon mcm x hilang..ade sape2 pernah alami pengalaman yg sama ke? Xtau nk bt mcm mne lg, xtahan sgt dh gatal n smpi xtdo lena ble wktu malam??

12 Balas

Sama saya sis. Saya baru je masuk scnd trimester tetibe kat tangan naik gatal2. Dah dekat seminggu mcm ni. Letak ubat klinik pun tak jalan 😣 sy igt ni mungkin sbb allergic makan ke atau habuk. Tp bile tgk post sis. Mungkin sama kot dgn sy. Boleh jadi pembawakan budak ke?