Badan naik gatal2

Dh dekat 2 mgu badan sy naik gatal2, seluruh badan..pregnancy yg sblm2 nie xpernah pon jd mcm nie..even dh letak ubat sapu dari klinik kesihatan pon mcm x hilang..ade sape2 pernah alami pengalaman yg sama ke? Xtau nk bt mcm mne lg, xtahan sgt dh gatal n smpi xtdo lena ble wktu malam??

12 Balas

Pembawaan baby sis.. sy hari tu pun bgtu, smpai last2 gatal tu jadi kurap 😅 tapi lepas sebulan bersalin, hilang sendiri gatal2 tu.. mmg x tahan sbb gatal sgt. Biasa sy letak minyak kayu putih klu rasa gatal sgt 😅