lewat period

Dh 49ary xperiod...???

lewat period
5 Balas

Ada rasa mcm simtem pregnan x? Sesetengah org cek upt tak nampak pun.. Mcm sy dulu anak pertama.. Dua bulan x period test UPT x nampak double line, Last2 mls nak mengharap tunggu je sampai 3 bulan.. Trus g klinik scan je puas hati 😅 ckp kt doktor sy x pregnan pon, scan2 doktor kata siapa cakap U tak pregnan,dh nak masuk 4 bulan masa tu.. Terkejut beruk 😅 anak pertama kan, x tahu simtem2 pregnant mcm mana.. Mmg ada pening kepala mcm nk pecah. X terpikir pon pregnan.. 😘

4y ago

cuba scan. manatau kan

sy lewat 27 hari cek upt -ve esok tu period.. sis da cek upt ke?? kalau dah tp -ve maybe sbb hormon..kadang kite ni stress boleh ganggu period jgk.. kalau boleh jgn stress jgn terlalu bt keje berat atau byk pikir masalah..tidur pun kena cukup

5y ago

Dh...mase 10ary lewat...skrang xcek lgi

saya lewat 50hari,hari ke 51 period dtg..😞

Tu sye bt xthu je

Maybe +tive , tahniah

5y ago

Semoga masin mulut awk... insyaallah.🤲🤲🤲aaaminn33