gerak baby

dh 19w4d gerak baby xbrapa nk rse sgt.. kdg smpai overthinking baby ok ke xok hmm .. normal ke gitu .risau#firstbaby #firstmom

2 Balas

jangan fikir bukan2.. fikir positif.. cuba minum air sejuk sikit untuk bangunkan baby.. kadang baby tido siang aktif malam.. kalau tak gerak waktu siang/malam better pergi hospital.. inshaAllah baby okay..

12mo ago

scan je swasta. nak tiap minggu scan pun boleh. sonobee scan 2d biasa tu bawah RM30. mmg murah & lega dpt tgk perkembangan baby.