Tanya

Denyut denyut bawah perut kat ari ari tu normal tak? Preg 17w.. Kejap rasa kejap dak. Tp xla pedih teruk. Terasa denyut nyucuk jap ja..

1 Balas

Normal! 😄 sye selalu rasa smpai risauu pun ada hahaha Jgn risau ya.. Normal tu

5y ago

Takut la juga... sbb dlu.. Pernah gugur tp dulu sakit teruk mcm nk branak tu.. Kalini still ok xdk pndrhan apa, cuma mlm mlm berasa sikit perut tu.. Sbb kalau rasa baby atas sikit xbtoi2 bwh..