Rasa denyut area ari-ari

Hi semua nak tanye ade sesiapa yg pernah rasa denyut area ari2 tak?? Denyut nyer rasa sikit2 ja.. takde laa sampai terlampau sakit / susah bangun / xboleh bergerak. Kita still boleh buat kerja macam biase.. bile bergerak tu rase denyut sakit sikit2. Smlm gn harini terasa lagi.. P/s : da habis period , skg tga dpo2 If ade sesiapa yang pernah jadi.. sebab ape ya & kenape? ##advice #worried ##bantusharing Terima kasih

4 Balas

saya pernah time period mcm tu. part of period pain, rasa menekan ke bawah sampai berdenyut. ada orang lebih kurang time ovulasi pun akan ada simptom2 seakan2 nak period ie cramp, spotting etc. rasanya sebab tu kut.

3mo ago

smlm bersin.. tbe menucuk kt perut.. 1kali ja.. sakit pulak tu.. 🥲

Part of period pain. Sebelum, semasa & selepas

Sy sblm nk period mmg rasa mcm tu

3mo ago

No worries, ok je tu.. klu stiap hari makin kuat cramp blh g scan