Kalau kepala je panas tapi badan x itu sebab apa ye?baby nk masuk 5 bulan

Demam ke tak demam kalau cmtu ye?check suhu kejap tgi kejap rendah tp baby active nyusu x de merengek2 bagai..ubat demam sy dh stop bg dh..

3 Balas

Anak saya belakang kepala dia panas. Tapi check temp x demam. Pengasuh (yang dah berpangkat nenek) kata sebab anak dah nak tumbuh gigi. Saya pon x tahu sgt sbb first time mom. Tapi mmg anak selalu mengigit dan air liur mencurah dari mulut. Mungkin anak sis pon nak tumbuh gigi. Anak saya 4 bulan stgh. Bila saya google pon ada baca possible sebab baby tengah teething

8mo ago

Ada nmpk cam putih. Tapi x keluar lagi lah. Pengasuh kata apa?

Samaa. Saya ingat baby demam..

8mo ago

Saya tak buat pape. Monitor saja.

nak tumbuh gigi kot

8mo ago

Anak saya 4 bulan dah tumbuh gigi. Skrg nak masuk 6 bulan 2 gigi bawah dah tumbuh separuh 😅