Baby demam & batuk

ada tips tak nak bg cepat sihat ? dah bawa ke hospital 4kali . doc ckp ok2 je . just demam & batuk biasa . ubat demam pun dah habis satu botol . tapi badan nya kejap panas kejap ok . sis is stress sebab da seminggu tak cukup tidur . pagi petang siang malam baby asyik nangis . lagi 8hari bby nak masuk 5month

1 Balas

Bagi susu badan

5y ago

Ooo..saya kalau anak xsihat saya bagi susu badan lagi kerap dari biasa..demam pulih cepat..harap2 anak awak xde apa2la..