37weeks baby 09/09/19@4am

Hi... Just deliver baby girl....

37weeks baby 09/09/19@4am
102 Balas

Wahh.. Tahniah n selamat berpantang sis.. Sy pun dh 37 week tapi masih belum ada tanda2 lagi ni harap2 baby cepat lah keluar tak sabar nak jumpa 😁

Wow.. 😍 Cantik nya tarikh. Baby pun omey sangat.. 😁. Tahniah sis & selamat berpantang.

comel nya😍. selamat berpantang mommy dan smoga baby dan mommy sentiasa sihat💕

Cantiknyaa baby 😍 semoga mmbesar dgn sihat syg. Dan berbakti kpd ibu ayah. ❤

Comelnya. Alhamdulillah tahniah sis. Doakan sy dapat baby comel jugak ❤️

Alhamdulillah... Tahniah dan selamat berpantang. Cute teruk baby ni... 😍

MasyaAllah..cntikny bby..smga jdi ank solehah yer..n slmt berpntng mummy..

Mommy ade kacukan mamak atau Pakistan ke Sbb baby mcm ade rupe kacuk2 😍

Alhamdullilahhh... so comel.. semoga membesar dengan sihat...❤

Cantik tarikh....babye lagi comel,😍😍😍