Pagi upt samar² petang period keluar dan no more samar²

Delay 1 hari period memang upt detect ke? Sedih, kena tunggu Disember baru dpt jumpa husband,geng PJJ 💪

Pagi upt samar² petang period keluar dan no more samar²
2 Balas

bila ttc setiap masa bersama suami mmg berharga lg² yg pjj. sy sarankan sis download app tuk period kat dlm tu sis boleh track cycle sis waktu subur & percayala insyallah ada rezeki ank nnt. 💪🏻💪🏻💪🏻

2y ago

Agreed 100%. Dah download. dpo 2 baru dpt bersama dgn husbnd. mungkin blom rezeki. 💪🏻💪🏻💪🏻

kmgkinan sis chemical pregnancy..

2y ago

sabar ye sis..sy pun pnah jadi cp.masih lg ttc. moga ada rezeki kita nnti..