susu bengkak

Dekat seminggu sakit.. 3hari demam dan baru pulih.. Macam mana nak kurangkan sakit bengkak susu? Susu kdg2 menitik.. Dari mengandung 5minggu smpai skrg.. Skrg ni dah ber urat dah.. Sy amalkan tuam dgn kain yg basah, suam.. Ada tak cara lain? Kongsi please

12 Balas

Sy dlu smpai pg berubat..x thn skitnya...mcm kawan sy smai kne operate sbb dh bernanah..pam2 jgk tp mmng dh tersumbat..x blh bt apa..tuam smua dh buat..ltk kobis dh..tp x jln jgk..smpai breast dh merah..keras...mmng dmm time pntng..trus pg berubat dgn sorng pkcik ni..dia gna ayt al quran..alhamdulillah elok..susu yg trsumbat tu klua mellui aorla..bkn kt puting..smpai berlubang aorla sy..pg klnik kne dreesing..ya Allah..dressing plak bln main sakit..mmng lps tu pikir dh x nk beranak lg..tup2..nk masuk 3 ank sy dah..kne tu time ank sulong..yg 2nd plak x bngkak susu..tp kurang..

5y ago

Wah..awlnya dh ada susu..bengkak ke tu? Kne tuam sllu tu...biar reda...