Bengkak susu semasa hamil 30 minggu sakit sgt2 sampai demam dh tuam air suam mkn panadol ok kejap

Bengkak susu

3 Balas

jmpa doktor infom nurse. bole besalin awal.. lebih takutkan kalau ada ketumbuhan pada payudara.. thats y ada bengkak ke apa pada payudara inform nurse... benjolan ke apa inform

8mo ago

sy dh jumpa dktor dktor kata bngkak susu,lau bgkak lg 28/8 ni jumpa dktor balik

Cuba beli compress utk breast. Ada brand Lunavie dlm rm25 sepasang. Empreus pun ada. Harga range gitu je 25-30 sepasang. Boleh guna panas dan sejuk.

Awalnya rasa bengkak susu. Mudahan semuanya baik tanpa mudarat

8mo ago

tu lah amin2 x tahan rasanyerr🥲🥲