Any Tips

Dekat rumh pulse rate cantik je.. Bila g klinik melambung tinggi. Smpai 170.huhuhu. Mcm mana nk buat yea.. Rynie sy amik drh dkt hospital... Tggu result.. Risau la

Any Tips
13 Balas

sepanjang check up dgn nurse, tekanan darah oke je, sbb mybe sy suka check tekanan darah 🤣

Saya amalkan minum chocolate kurma( Tamar Cocoa) bagus utk hb saya, saya pun tk sembelit

4y ago

Hb sy xdak masalah, sy ada masalah drh gemuruh masa hamil

saya alhmdulillah xda darah tinggi dan kncing manis

4y ago

Sy pown xdak. Tp suka gementar.. Drh gemuruh ada.. Xmau hilang