tukar perancang

dekat KKIA ad prancang apa ja ye slain injection?? yg x gnggu period dn x naikkan berat bdn 😌. sy last inject depo bulan 11😂😅 kira skg nk tukr prancang,sbb husb xnk rancang sndiri klau pil perancang,pil apa yg bgus?ada jual kt frmsi x..

8 Balas

Sy pon bru tukar ke pil..kk bg sy pil oralcon. stakat hri ni xde ape² side effect. Msa mula2 mkan je 2 hari rsa pening²..hri ke 3 da ok. Period...xtahu lagi mcm mna sbb blum abes 1 pack. Hri ni bru hri ke 12 mkan. Nurse bkal kan 2 pack trus n ltak tarikh siap² utk mkan pack ke 2. mngkin sbb sy bru first time mkan. sbb tu dia tlis siap² tarikh utk mkan pack ke 2 tu. 😁