tukar perancang

dekat KKIA ad prancang apa ja ye slain injection?? yg x gnggu period dn x naikkan berat bdn 😌. sy last inject depo bulan 11😂😅 kira skg nk tukr prancang,sbb husb xnk rancang sndiri klau pil perancang,pil apa yg bgus?ada jual kt frmsi x..

8 Balas

Sy pon bru tukar ke pil..kk bg sy pil oralcon. stakat hri ni xde ape² side effect. Msa mula2 mkan je 2 hari rsa pening²..hri ke 3 da ok. Period...xtahu lagi mcm mna sbb blum abes 1 pack. Hri ni bru hri ke 12 mkan. Nurse bkal kan 2 pack trus n ltak tarikh siap² utk mkan pack ke 2. mngkin sbb sy bru first time mkan. sbb tu dia tlis siap² tarikh utk mkan pack ke 2 tu. 😁

Semua perancang perlu jumpa doktor, doktor yang akan beri preskripsi dan waktu makan atau inject. Tak boleh beli di farmasi. Ini pengalaman guna 2 jenis perancang wanita masa chemo 2 tahun dan selepas chemo untuk susun semula haid.

atas badan. perancang semua kacau hormon. bila dah main dengan hormon ni, lain orang lain kesan dia, tengok sensitiviti masing2 mcm mana. best option, jumpa doktor dan bincang.

stahu sye depo, pil, iucd. kne consult dgn doc dlu sbb mana2 perangcang ade side effect tersendiri.

1mo ago

xpasti la sis sbb sye rancang sendiri je 😂. or mybe sis blh guna perangcang yg lekat2 tu. xigt pulak apa nama dia, tp dkt swasta je ade

saya amik perancang luar terus lekat no3 🥲 sekarang tunggu masa nak meletup 😂

Semua perancang ada side effects kecuali kondom. Cari yg serasi try and error

Sy mkn pil noriday lps 6 bln tukar pil deselon alhamdulillah ok xde effect

apa2 consult doktor